sunnuntai 25. syyskuuta 2016

2h+k+parveke, 57,5m2

Nyt vuorossa kotipostausta! Ollaan pian vuoden päivät asuttu tässä nykyisessä asunnossa ja vasta tässä kuussa täältä lähti ylimääräinen sohva ja nojatuolit pois. Niiden kanssa meidän olkkarissa ei ollut ylimääräistä tilaa ollenkaan, sillä myös tämä divaani oli täällä samaan aikaan. Sisustuksessa olen jo monta vuotta pitänyt päävärinä beigeä. Beigen seuraksi kelpaa valkoinen ja harmaa.En ole vielä päättänyt, mitä teen tuon nurkassa olevan hyllyn kanssa. Se on ollut meillä vasta pari viikkoa, mutta ei oikein sovi tänne. Se on siis mitoiltaan 190x190cm, kun taas Ikean vastaavat on vain 147x147cm. Tuohon ei millään meinaa löytyä sopivia koreja ja avohyllyinä näyttää omituiselta, kun kaikki kirjat ja tavarat näyttävät niin pieniltä noissa lokeroissa. Nuo hyllyn päällä rytyssä olevat (vielä tyhjät!) korit on Minimanin alesta ostettu. Saa nähdä laitanko ne vaatehuoneeseen piiloon vai asettautuvatko jotenkin hyllyyn.


Suurin osa meidän huonekaluista on käytettynä ostettuja tai saatuja. Tämän tv-tason hain facebook-ryhmästä. Alkuperäiseltä väriltään se oli erittäin naarmuinen ja kulunut tummanruskea, mutta hioimme ja valkolakkasimme sen. 


Parvekkeesta oli vaikea saada kuvaa, koska oven takana on vielä kaksi roskalavalle joutumista odottavaa tuolia tiellä. Meidän parveke on pieni, mutta meille ihan riittävä. Tähän paistaa mukavan kuumasti aurinko aamupäivästä iltapäivään! Ja kyllä, olen yrittänyt hinkata noita kaiteen betoneja puhtaiksi, mutta eipä lähtenyt...


Makkari meillä on aika pieni, siellä on vain sänky, yksi vuoderahi ja valkoinen vaatekaapisto. Makkaria en ole ehtinyt yhtään sisustaa ja lamppukin siellä on aika karmea. Valkoiset verhot meille on tänne tuloillaan, kun vaan saatais aikaseksi!


Tässä meidän käytävä, ensimmäinen näkymä ulko-ovesta. Vastapäätä näkyvissä meidän vaatehuone, johon ei kurkata :D Käytävä on irvittävän pimeä ja ahdas. Vaaleansinisellä lasikuitutapetilla. Jonkun kivan maton jos tonne löytäisin... Kenkähyllynä meillä on Ikean tv-taso :D Ei joskus muinoin löydetty mieluista kenkähyllyä ja oltiin jo lähdössä tyhjin käsin kotiin, kun poiskävellessä keksin napata tv-tason kengille mukaan.


Keittiö on kanssa aika synkkä ainakin tähän aikaan vuodesta. Ihan mukavan tilava joo, mutta keltaseen sävyttyvät beiget seinät ja muovimatto ei näytä kauheen mukavilta. Lisäksi noi keittiön kaappien vetimet tekisi mieli vaihtaa...

 Viimeisimpänä meidän vessa ja kylppäri. Tykkään tästä wc-tilojen pohjaratkaisusta. Mukavan valoisa ja tilava. Suihkun ikkuna tuo valoisuutta vessaankin. Ja mikä parasta: ei suihkuverhoa!

Oon nyt innostunut enemmän tästä kotiin panostamisesta, joten jos vaan teillä lukijoilla on omista kodeistanne postauksia, niin laittakaas linkkiä niin pääsen stalkkaamaan ;)

2 kommenttia:

  1. Ihana kämppä teillä! Ja ihanaa että jatkoit taas bloggaamista, oon kaivannut sun blogia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa, että siellä on vielä joku seuraamassa <3

      Poista