tiistai 12. tammikuuta 2016

Who am I?

Helou!Tässä lupaamani lyhkänen esittely itsestäni. Olen siis Milja, tätä nykyä 20-vuotias tyttö (vaiko nainen?). Asun edelleen Tampereen lähistöllä, nyt vain vielä "hieman" entistä likempänä. Niin, ja samoissa neliöissä pyörii nykyään avopuoliso Toni.

Perustin tämän blogin 2011, mutta kirjoittaminen jäi "kiireiden" vuoksi ihan liian pitkäksi ajaksi ja nyt olisi kirjoitus jatkaa siitä, mihin viimeksi jäätiin. Ihan yhtä paljon sählään nykyäänkin, mutta oon kuitenkin koittanut aikuistua edes pikkasen. Huumorintaju sen sijaan on edelleen samalla tasolla, mut onpahan ainakin useemmin hauskaa :DBlogi kertoo lähinnä pintapuolin arkielämästäni ja pienistä iloista. Erityisesti minua kiinnostaa kaikki hyvinvointi/liikunta/leipominen/kauneus, joten kai tämän voisi lifestyleblogi-kategoriaan laittaa. Liikunnasta juokseminen on lemppariani, mutta kuntosali, luistelu, pyöräily ja lähes kaikki muukin innostaa (vaikkei ehkä kropasta sitä uskoisi ;D ) 

Yritän tässä sadattatuhannettamiljoonaa kertaa opetella terveempiä elämäntapoja, siitäkin tulen varmasti tänne kirjoittamaan. Tiedän ihan tosi paljon aiheesta, mutta itsekuria mulla ei ole ollenkaan, joten käytännön toteutus jää yleensä ajatuksen tasolle.

Minkäänlaista tyylitajua mulla ei ole eikä ole koskaan ollutkaan. Kuljen mukavimmissa, löysimmissä ja lämpimimmissä vaatteissa, mitä päälleni löydän... Tätä täytyy varmaan koittaa kehittää, ennenkun käy niin, ettei kukaan halua näyttäytyä mun kanssa neljän seinän ulkopuolella :D Blogista tulee varmasti löytymään alevinkkejä ja kirppislöytöjä, niitä tykkään metsästää!Valmistuin v. 2014 ylioppilaaksi ja nyt maaliskuussa 2016 loppuu lähihoitajan opinnot. Siitä olisi toiveissa jatkaa terveydenhoitajaksi, jos vaan jotenkin onnistun pääsemään edes pääsykokeisiin saakka :) Koulun ohella, lähinnä viikonloppuisin, teen kahvilahommia.

Kaikkein oleellisin olikin ehkä siinä. Paljon on mullekin viime vuosina tapahtunut, koitan jossakin vaiheessa saada aikaiseksi jonkinlaista postausta ajalta, jolloin blogi oli hiljainen :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti