maanantai 11. tammikuuta 2016

MMILYA IS BACK

Mmilya 2014


Moi vaan kaikille!
Kirjoittaminen tuntuu taas ihan kamalan vaikealta, en oikein tiedä mistä aloittaisin. Viime vuoden lokakuussa suunnittelin aloittavani uudelleen tämän blogin ylläpitämisen, mutta se jäi yhteen ainoaan lokakuiseen postaukseen. Nyt, reilun vuoden jälkeen, olisi taas samat suunnitelmat. Olen monesti lenkillä ollessa, koulussa ja bussissa istuessa ajatellut tätä blogia ja bloggaamista ylipäätänsä. En tiedä, miten voikin olla näin hankalaa, vaikka ennen kirjoitin tänne parhaimmillaan useasti päivässä.


Mmilya 2013

Aloittaessani Mmilyan joulukuussa 2011 (HUI, 5. vuosi menossa!), en tiennyt mitään bloggaamisesta. Olin pari viikkoa seurannut paria blogia ja halusin itse luoda samanlaisen. Nyt, tammikuussa 2016, olen taas samassa tilanteessa. En tiedä yhtään, mitä blogeissa tänäpäivänä puhutaan. En totta tosiaan ole seurannut lifestyleblogeja pariin viime vuoteen. En tiedä esitelläänkö blogeissa enää nykyään kynsiä, leipomuksia, asuja ja ostoksia, kuten "ennen vanhaan". Oikeastaan en ole varma onko lifestyleblogeja enää olemassakaan?


Mmilya 2012

Mmilyan hiljaiselon aikana en blogeja ole kuitenkaan kokonaan unohtanut. Fitfashionin listalta luen lähes kaikki uudet postaukset ja lisäksi on muutama erillinen liikuntaan liittyvä blogi, jota seuraan. Instagram on vienyt useammankin bloggaajan mennessään; onhan se helpompaa postata yksi kuva ja pari lausetta, kuin kirjoittaa kokonainen postaus. Sitä paitsi onko ihmisillä enää edes aikaa selata blogeja? Bloglovinistako niitä selataan, kun Blogilistaa ja Bloggeriakaan ei (kai) enää ole?

Jonkin verran olen miettinyt ja ehkä vähän katunutkin, miksi kirjoitan elämästäni nettiin, kaikkien luettavaksi. Ketä ylipäänsä kiinnostaa lukea minusta? Jos kiinnostaa, niin miksi ihmeessä? Kynnys postauksen kirjoittamiseen kasvaa entisestään, kun miettii, millaisia kuvia kehtaan/voin julkaista ja mistä voi kirjoittaa. Olen myös miettinyt, haluanko kirjoittaa blogia yksin vai kaverin kanssa ja millaisista aiheista haluan kirjoittaa.


Mmilya 2011

Vanhat postauksetkin pitäisi käydä läpi. Jonkin aikaa mietin kokonaan uuden blogin perustamista, mutta kokeillaan nyt ainakin ensin tätä vanhan jatkamista. Älkääkä muuten ihmetelkö, jos kuvat ja tekstit on vähän missä sattuu... on nimittäin Bloggerkin vähän muuttunut viime vuosien aikana!

Tosiaan, harva varmaankaan muistaa minua enää, joten suunnitelmissa uusi "aloituspostaus". Kokeilenpa asettaa tavoitteeksi, että julkaisen sen vielä tänä vuonna ;)

Nauttikaa näistä talvikeleistä, palataan! <3
- Milja

2 kommenttia:

  1. Ihanaa että jatkat taas, olen kaivannut blogiasi :)! Blogger kyllä toimii edelleen, siellä mäkin kaikkia seurailen :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jee, ihanaa kuulla että joku muistaa! <3 ja kiva tietää; olin ihan siinä uskossa että se lopetti joskus muutama vuosi sitten? :D

      Poista