keskiviikko 16. lokakuuta 2013

16.10.

Paita Lindex / Farkut Cubus / Kengät DinSko


Heti aamulla herätessä huomasin ulkona kajastavan auringonpaisteen ja päätin että tänän on pakko päästä ottamaan muutamat kuvat! Milana sitten lupautui kuvaajaksi ja ajanpuutteen ansiosta jopa meikkasi ja kiharsi mun hiuksia. Auringonpaiste tais olla jopa liian kirkas, sillä suurimmassa osassa kuvista mulla oli silmät puoliksi kiinni. Eipä oo muuten munkaan naamaa näkynyt blogin puolella piiitkiin aikoihin, joten nyt sitten senkin edestä :)

Ja kuvittelenko vain, vai onko bloggerin kuvanlatauslaatu huonontunut entisestään tässä kesän aikana? :o

7 kommenttia:

 1. Tosi kivan värinen paita, jotenkin ihanan pirteä :)

  VastaaPoista
 2. Bongasin blogis ihan äskettäin, ihania kuvia siulla täällä! Ja joo, oon itse kans huomannut bloggerissa ihan saman ongelman..rasittavaa.
  http://nainatin.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. Kaunotar!:) Ihanat noi sun hiukset!!

  VastaaPoista
 4. Oi miten ihana blogi ja banneri! :) Ja sinäkin oot niin kaunis! Käyhän toki tsekkaamassa minunki vasta aloitettua blogia ja lukijaksikin saa liittyä mikäli kiinnostuit ja kommenttia jättää vierailusta! Kiitos <3

  http://mylifeandmystoryy.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 5. tosi kiva tää sun blogi! ja olet kaunis!! :3

  vippisworld.blogspot.fi

  VastaaPoista
 6. Mihin se sinä oot kadonnu? Ootko laittanu pystyyn uuden blogin vai onko muuten vain into kirjottamiseen lopahtanu?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla ei syksyllä enää riittäny aika ja voimavarat blogin kirjoittamiseen (vie muuten ihan hirveesti aikaa kommentteihin vastaaminen, kuvien muokkaus ja postauksien teko!) . Suljin blogin syksyllä ja nyt sit pari päivää sitten avasin jälleen; saas nähdä rupeenko jatkaan kirjoittelua vai jatkanko hiljaiseloa muiden blogeja lueskelemalla aina sillointällöin.Uutta blogia en siis oo pistänyt pystyyn eli jos/kun mää kirjoittelua jatkan, niin se tapahtuu tässä Mmilyassa :)

   Poista