tiistai 18. kesäkuuta 2013

Näin se kesäloma toimii

Uujea! perjantaita 14.6. oltiin ootettu jo kuukauden verran eli heti edellisistä tansseista lähtien. Yllätyin silloin totaalisesti, kun Erika halusi lähteä uudelleen, vaikka vannoi ettei lähde mielellään mukaan tansseihin. Mainitsin töissä ohimennen Sonjalle että oltiin käyty vähä tanssimassa ja hän halusi ehdottomasti lähteä mukaan kun seuraavan kerran mennään, kun ei myöskään koskaan aiemmin ollut käynyt! 
Esiintyjinä oli Kisarannassa Matti ja Teppo & Syke.
Minä, Sonja, Jari, Juuli, Tiina
Erika, Anna, Heidi
Tanssien yksi parhaista puolista on, että niissä tutustuu helposti ihmisiin -niin nuoriin kuin vanhoihinkin. Kaikki on hyvällä tuulella ja rennolla mielellä! :) bongasin myös entiset naapurini, kaverin isän ja äitini tanssin pyörteistä -kaikkien kavereiden lisäksi!
Ja Vesku lisää ja pari ihanaista naista häipännyt vikoille hitaille! :)

Matti ja Teppo.
Oli siinä miehillä edelleen kova meno vaikka ikääkin on jo kertynyt!

Välillä tottakai pitää käydä parkkiksella.. ja  tanssittaa naapuriauton miestä Randelinin tahdissa.
Matti ja Teppo tuli tyylikkäästi pari tuntia "myöhässä" ja toinen heistä morjesti - mutta toinen peitti kädellä silmänsä aivan kuin hävetäkseen meitä :DD

Sykettä!
Baisisti muisti mun nimen jo ulkoa! ;) 

Vitsailtiin töissä Sonjan kanssa että hän ottaa Matilta ja Tepolta rintoihinsa nimmarit, mutta miehet olivat ehtineet jo lähteä. Ei hätiä mitiä, onneksi oli toinenkin bändi esiintymässä :D ja siitä innostuneena kolme tyttöä otti permanenttitussia ihoonsa.

Mahtava ilta takanapäin!<3 kotona kuuden aikaan aamulla  ja klo 12 piti taas ehtiä töihin mutta ei edes väsyttänyt! ;) ikimuistoisin automatka ikinä, kiitos vaan kaikille seuralaisille ja nähdään taas mahdollisimman pian!<3 

3 kommenttia:

 1. Hauska, kun nuoretkin käyvät tansseissa! Enpä olisi uskonut, kun aina kuvitellut sen olevan vanhusten juttu :) Väärässä olin!

  VastaaPoista
 2. Onpas teillä ollu sit hauska ilta:D tää sun blogisi on kyl tosi mahtava :)

  http://howamazinglife.blogspot.fi/ <-- tos on linkki mun blogiin, ja ois kiva jos voisit käydä kattomas ja kertomas mitä mieltä oot:) ja jos tykkässit nii liity ihmeessä lukijaksi:D

  VastaaPoista
 3. On teillä ollu sit hauska ilta:D Tää sun blogisi on kyl toosi hyvä:) Ja aian odottelen et millos taas laitat uuden postauksen:)

  http://howamazinglife.blogspot.fi/ <-- tos on linkki mun blogiin, ja olis tosi kiva jos voisit käydä lukemassa sitä ja kertomas et mitä pidät siitä. Ja jos tykkäsit nii liity ihmeessä lukijaksi:)

  VastaaPoista