maanantai 10. kesäkuuta 2013

My first one!

Heippa taas!
Mä oon nyt pe-su viettänyt päiväni töissä. Perjantaina 9h ja sen kyllä huomasi jaloissa! yötä myöten lähdettiin vielä Juulin, Erikan, N:n, V:n ja A:n kanssa Kangasalle. 
Reissusta sen verran, että sanoin tytöille että viimeistään kympiltä haluan jo kotiin -mutta lopulta kello taisi olla lähes 03:30! :D meillä sattui pikku ongelmiakin matkan varrelle, sillä bensamittari ei noussut yhtään 20€ tankkauksesta huolimatta, joten ei oikein tiedetty minne saakka päästään. Kotiin tullessa ajettiin 100m Nesteen ohi ja auton vauhti alkoi hiipua. Meillä oli pikkuista sanaharkkaa ollut johtuen mun kaameasta väsymyksestä ja kyydissä olevien juomavalinnoista ja he aluksi sitten luulivat että esitin bensan loppuneen. Saatiin työnnettyä (:D) auto Nesteen pihaan, mutta J ohjasi sen vahingossa ojaan päin; onneksi ehdittiin heittämään kässäri päälle ettei auto sinne loppujen lopuksi ehtinyt. Ohi ajanut tuttu mies huomasi, että meillä oli pikku ongelmia ja tuli sitten auttamaan ja sai peruutettua auton niin, että päästiin tankkauksen jälkeen jatkamaan matkaa! :) 

Lauantain ja sunnuntain vietin kokonaan kotona. Eilen tehtiin Roosan kanssa ekat pitsamme töissä (tosin itsellemme). Tältä näytti mun versio quattro+jalapeno kotiinkuljetuksen jälkeen kylmänä :D täytyy kyllä sanoa että hyvää oli, namnam! eikä se noin rumalta näyttäny uunista otettuna :D 
Mulla on nyt työpaikalla kiva tilanne, kun mun lisäksi siellä on 3 nuorta töissä. Ajatella, että tämä on jo kolmas kesä tuolla :o kyllä se aika vaan niin nopeasti menee!

4 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Tän paikkakunnan ainoossa pitseriassa :)

   Poista
 2. ihanaa että pääsit sinne töihin, harmi että ei tuu siellä varmaankaan taas(kaan) käytyä tänä kesänä, olis kiva nähä sut työn touhussa (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, on siellä kivaa ja mukavia työkavereita! :) viikonloppuisin kauhea kiire; hyvä että ehtii hengittää samalla kun vie ja tuo pitsoja ja tilauksia ja samalla hoitaa tiskit ja pöydät puhtaaksi.. :D
   Tuu ihmeessä moikkaamaan jos vaan täällä päin liikut! :)

   Poista