tiistai 25. kesäkuuta 2013

Juhannus 2013

Minä taas vähän myöhässä juhannuspostauksen kanssa :D hetken jo mietin etten julkaisisi ollenkaan mutta tässä se nyt tulee. Viimeviikolla aloitin lastenhoitohommat ja sunnuntain olin pitseriassa. Perjantai ja lauantai olivat onneksi lomaa! :) siinä ehkä syy, miksen aiemmin ole ehtinyt!
Torstainahan se juhannus oikeastaan jo alkoikin. Olin päivän töissä ja sitten lähdettiin Ideaparkiin ostoksille. Illemmalla napattiin Juulin ja Erikan kanssa Minna ja Nyppis kyytiin ja käytiin ensin yhdellä mökillä josta sitten lähdettiin Lempäälään kaverille loppuillaksi. 

Tulomatkalla Juuli uskaltautui kastamaan talviturkin!

Takaisin Juulille päästyä minä, Erika ja Juuli alettiin grillailemaan ja väsyneinä yritettiin tanssiakin pikkuisen. Meidän piti valvoa koko torstain ja perjantain välinen yö ja lähteä aikaisin aamulla kauppaan ja juhannustorille mutta nukahdettiinkin siinä kuuden maissa :D

Minna, Nyppis, Minä ja Erika <3

Perjantaina lähdettiin vielä käymään kaupassa viimehetken ostoksilla. Päivä mateli hitaasti ja naatiskeltiin terassilla Juulin ja Erikan kanssa auringosta. Maiju ja Lauri tuli moikkaamaan ja vihdoin, kun kello oli vähän madellut eteenpäin, otettiin taas auto alle ja napattiin Nyppis ja  Minna kyytiin. Käytiin ensin katsomassa LVU:n laiturilla ja sieltä lähdettiin moikkaamaan paria kaveria. Sitten ysin jälkeen päästiin vihdoin käymään juhannuskokolla ja myös minä kastoin talviturkin! :)
Joskus kymmenen aikoihin oli sitten munkin vuoro aloitella :) tosin aika nopsaa taisin saada muut kiinni.. Aivan mahtava juhannus takana, kiitos kaikille mukana olleille! (jatkoja odotellessa... :p)

Lauantaina aloin itse jo valmistautua sunnuntain työpäivään, mutta ilta sujui taas hyvässä seurassa Juulilla ja eksyttiinpä serkun naapuriin paljubileisiin hyttysten syötäviksikin..

3 kommenttia:

  1. Ihania iloisia kuvia ja suomen kesäiset maisemat on niin kauniita aina! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!:) ja suomi on todellakin kaunis kesäisin!

      Poista