sunnuntai 19. toukokuuta 2013

Varkain kesäinen helle vaihtuu iltaan lempeään

Viime syksynä jo laitettiin Juulin kanssa muistiin päivä 17.5. Ja mitä silloin? No tietysti Kangasala, jossa Syke ja Taikakuu keikalla. Tehtiin Erikan kanssa keväällä pikku diili ja saatiin hänetkin mukaan - vaikka vähän vastahakoisesti sinne lähtikin. 
Lähdettiin sitten kuuden jälkeen ajelemaan ja matkassa menikin se pari tuntia, kun puhelimen navigaattorin avulla suunnistettiin paikalle. Mentiin ihan sekaisin, kun juuri tuohon aikoihin oli sattunut ketjukolari ja poliiseja ja hälytysajoneuvoja oli viittomassa liikennettä kiertotielle. (Onnettomuudesta lisää mm. TÄSSÄ ). Lisäksi ajoin muutaman kilometrin oikean risteyksen ohi, mutta ennen klo 20 oltiinkin jo ehjinä perillä, parin pysähdyksen jälkeen.
Heti aluksi nähtiin yksi tuttu, Linda, kaverinsa kanssa. Sitten moikattiin paria tyyppiä, joiden kanssa tavattiin syksyllä samassa paikassa. Nähtiinpä lisäksi pari oman kunnan puolituttuakin :)
Ilta sujui taas mukavissa tunnelmissa, mun olis vaan kauheesti tehnyt mieli tanssia enemmän, mutta muut istuskeli mieluummin terassilla rupattelemassa uusien tuttujen kanssa. Jalat kärsi kuitenkin loppuillasta jo krampeista ja puutumisesta, eli kaipa sitä sitten tanssittuakin oli tullut! :D olis vaan kiva osata jotain muutakin kun vaan peruaskeleet...
Heheh, huomatkaa selän takuinen! ;D Toni halus näköjään kans kuvaan. Nimmaria kirjoittaessa sain häneltä jo etukäteen nimpparionnittelut (jotka on muuten ainoot tähän mennessä )  :)
Minä ja Erika lähtövalmiina, Juuli kameran takana. 
Keikan jälkeen oli pakko ottaa nimmarit ja yhteiskuva :) tällä kertaa Jari&Vesa jo tunnistikin mut ja Juulin, vaikka edellinen kerta oli elokuussa :) oon kuulemma niin äitini (heidän serkku) näköinen. Muistivat jopa mun nimen ;) 
Taikakuulta en nimmareita ehtinyt ottaa, vaikka Janne onkin tosi suloinen ;)

Kotimatka sujui vähän paremmin kuin menomatka. Heitettiin pari tyyppiä Hervantaan ja sieltä olikin helppo osata kotiin. Kotona oltiin parin pysähtymisen jälkeen 04:30, joten rankkaa oli ja lauantaiaamuna olis uni maistunut! 
Lauantaina tuli Erikalta myös Facebookissa viestiä, että koskas lähdetään uudestaan tansseihin :D tota en ois uskonut siltä kuulevani, koska Erika lähti mukaan tosi negatiivisin mielin. Mutta niin vaan tanssit vie mennessään! se tunnelma niissä on aivan ihana ja rento. Ihmiset on hyvillä mielin, vaikka koko ajan tuleekin tönityksi ja varpaat tallotuksi niin toisille vain jaksaa hymyillä :) ihmisille on helppo jutella ja tutustuttiinkin myös moneen hyvään tyyppiin, kiitos vaan kaikille seurasta <3 suosittelen ehdottomasti kokeilemaan, jos vaan on mahdollisuus joskus lähteä tanssilavalle -vaikkei iskelmämusiikki välttämättä iskisikään! :)
Eilinen ilta menikin sitten kruisaillessa Lempäälän suunnilla Erikan ja Juulin kanssa, yöllä kotiin palatessa kaaduin suoraan väsyneenä sänkyyn. 
Tänään olinkin ekaa päivää töissä, tosin vain 4h mutta kuitenkin. :)

Jos jotakuta kiinnostaa, niin TÄSTÄ voi lukea postausta edellisestä tanssikerrasta ;)


10 kommenttia:

 1. Oi ihana syke! Ja kaunis sinä c:. Pitää itekkin nyt kesällä yrittää jonnekki kesälavoille päästä :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. on kyllä hyvä! :) ja kiitos!:o
   meeppäs kuule ihmeessä, niin mekin tehdään kesäkuussa! :)

   Poista
  2. Jeps! Pitää yrittää nuo perheenjäsenet raahata mukaan kun ei oikein kavereita kiinnosta :').

   Poista
  3. No voih :/ mulla onneks kaveri anto mulle tän innostuksen ja nyt tartutettiin se kolmanteenkin kaveriin :D

   Poista
 2. Toi on todella kaunis paita ja oot kyllä todella kaunis noissa kuvissa :)

  Pus, Pus http://annisuvisuo.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. Aivan ihanat silmät sulla :) Ja toi paita on niin kaunis :)
  http://cairni.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 4. Oot kaunis! Ihania kuvia ja kiva, että tanssit kiinnostaa sun ikäisiäkin, ei millään pahalla! =) =) =) <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paljon kiitoksia! :) haha kyllähän niissä hauskaa on ja yllättävän paljon nuoriakin! :D

   Poista