maanantai 27. toukokuuta 2013

Beibi oon onnellinen!

 Maanantai 27.5.2013. Päivä jota olen pelännyt jo useamman viikon. Nyt on homma ohi ja paino lähti hartijoilta! :) olo on niiin onnellinen ja aurinkoinen. Jos vain olisin tiennyt että homma olikin tällainen, niin en olisi sitä stressannut.
Tänään aamu alkoi enkun kokeella josta suunnattiin Tampereelle. Kotiin tullessa lähdin ekaa kertaa yksin autolla liikenteeseen, vähän jännitti mutta uskoin kuitenkin kaiken sujuvan hyvin ja niin suijuikin.
Ulkona paistaa aurinko ja kaiken lisäksi mulla on enää äikän esseetehtävän lisäksi koeviikolla jäljellä toisen enkun kurssin koe, sitten oon vapaa kesälomalle! :) Eipä siis voi kuin hymyilyttää! :)

Viikonloppu meni taas liian nopeasti, mutta hurjan kivaa oli! :) autossahan aika kului suurimmaksi osaksi ajasta, mutta lauantaina vietettiin lisäksi iltaa rannalla nuotion äärellä ja sen jälkeen suunnattiin Punkalaitumelle kaverin luokse :) kotona olin kolmen jälkeen ja sunnuntaina tuli kymmenen jälkeen aamulla soittoa, josko pääisisin töihin. Eipä siinä sitten muuta kuin ylös sängystä ja suihkun kautta skootterin selkään. Onneksi oli lyhyt työpäivä :)

Nyt vaan pitäis alkaa suunnittelemaan kaikkea kivaa kesäksi! talvella tehtiin jo Juulin ja Erikan kanssa yksi kesälista, mihinköhän se on joutunut? (:

Millaisilla tunnelmilla siellä ruudun toiselle puolella ollaan? :)

7 kommenttia:

 1. sulla on aina ihan sairaan ihania kuvia!:)

  http://mywwholelife.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! <3 tällä kertaa tykkään itekin! :)

   Poista
 2. Mite noi kuvat saa noi isoiks?? Onks se joku asetus? :o :)))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No siis oon kuvaa muokatessa jo muuttanut kuvan koon, ei tietääkseni pysty bloggerin asetuksista ainakaan muuttamaan :/

   Poista
 3. ihana blogi! :o (:

  tiittarikuvaa.blogspot.fi

  VastaaPoista
 4. Ihana blogi <3 mielenkiintoinen,ihana ulkoasu ja selkeät tekstit :) kiva jäädä seurailemaan (:

  VastaaPoista