torstai 11. huhtikuuta 2013

Teoriakokeesi on... HYVÄKSYTTY!

Ou jee! mulla oli tänään vihdoin ja viimein autokoulun teoriakoe ja läpihän se meni, onneksi! en voi kuvitellakaan kuinka paljon olisin stressannut, jos olisi joutunut uusimaan. Viikon ajan olen päivittäin harjoitellut netissä harjoitteluohjelmalla ja on kyllä ollut apua paljonkin.
Koko koulupäivän jännitin niin paljon kuin vain voi ja koulun jälkeen lähtiessä tärisi jalat ja kädet! autokoulun opettaja oli kyllä ihan varma, että läpi menee kun kyseli ajomatkan ajan multa ja tiesin aika hyvin vastaukset. Hän kirjoitti myös paperille arvauksensa montako virhettä teen! oli arvannut että tulee 0/teoriasta ja 2/kuvallisista, mutta 4 virhettähän mulle tuli. Kaikki virheet oli kyllä ihan tyhmiä ja olisin niihinkin osannut vastauksen mutta painoin liian aikaisin/tuli blackout. Vinkkinä vaan kaikille, että älkää ajatelko liikaa, vaan vastatkaa, mikä ensimmäisenä tulee mieleen! :D
Nyt onnellisena lähdetään Erikan ja Juulin kanssa kävelylle! naamasta näkee kuinka tummat on silmänaluset, kun on pari viimeyötä vaan tehnyt netissä harjoitustehtäviä vaikka ehkä olis kannattanut nukkua :D ja sitä edellinen viikko on tullut stressattua koeviikon takia. Ihokin ihan kauheessa kunnossa...

Nyt vaan jännitellään inssiä! parit ajokerrat mulla on onneksi vielä ennen sitä. Parempaa postausta tulossa vielä jossain vaiheessa loppuviikosta :)

3 kommenttia:

  1. Onnea!:) En millään jaksais oottaa että iteki sais autokoulun alottaa ja kortin käteen mutta vielä täytyy vuoden verran malttaa.

    VastaaPoista
  2. Voi, muistan noi ajat niin hyvin :D se oli kyl tosi jännää! Mutta paljon onnea, kohta ajelet kesäkatuja pitkin :)

    VastaaPoista