sunnuntai 21. huhtikuuta 2013

Mää ja Tapparan mies

          Taas on vauhdilla kulunut viikko ja viikonloppu! Perjantaina mulla oli lyhyt koulupäivä (8.15-12.35) ja kävin varaamassa itelleni vikat ajotunnit ja inssin. Siskolla oli koulun jälkeen pari kaveria viettämässä synttäreitä. Ehdin testata Sport Trackeria kun käytiin Melinan kanssa 10 km lenkki. Yllätyin positiivisesti, koska se arvioi sen matkankin n. 200m tarkkuudella oikein!
          Vähän illemmalla lähdin sitten Erikan kanssa Juulille. Katseltiin hetki sivusilmällä Tappara-Ässät peliä ja Tapparahan tietysti vei voiton ;) 
          Vetästiin tyttöjen kanssa kumpparit jalkaan ja lähdettiin Juulin isän mukaan hakemaan venettä järveltä. Vielä oli muuten paksut jäät!
          Tottakai myös syötiin ja laulettiin SingStaria. Illemmalla myös Jenna, Joke ja Riku tuli käymään, mutta me lähdettiin Erikan kanssa ennen puolta kahtatoista jo kotia kohti :)
           Ja lauantaiaamuna herätys klo 8:00 etäkoulupäivää varten. Tehtiin siis koulussa perjantain lukujärjestyksen mukaisesti koulutehtäviä ja ne palautettiin sitten opettajille netissä tiettyyn kellonaikaan mennessä. Ei millään olis huvittanut, mutta kyllä toi kotoa tekeminen silti koulussa olemisen voitti :D
          Taisin lauantaina muutenkin herätä vähän väärällä jalalla! en ollut mikään maailman mukavin ihminen eikä kaikki sitten mennyt ihan putkeen muutenkaan... :D
          Sitten kun oli jo parempi mieli, niin käytiin Melinan kanssa kaupassa hakemassa vähän syötävää ja laitettiin Paholainen pukeutuu Pradaan pyörimään. Mulle tuli huono olo kesken leffan ja nukahdinkin ennen kuin se loppui. Loppuiltakin tuli sitten vaan maattua sängyssä.
          Tänään tulikin sitten nukuttua pitkään vaikka eilen nukkumatti saapui jo kymmenen maissa! Ulkona oli aivan ihanan aurinkoista ja kävinkin lenkillä siitä nauttimassa! :)Nyt lueskelen blogeja läpi ja kohtapuoliin lähden untenmaille.
Hyvää alkavaa viikkoa kaikille! :)



2 kommenttia:

 1. Kiitos vielä kerran ihanasta kommentista:-)!! Tää sunki blogi vaikuttaa kivalta, tosin näitä postauksia on vähän enemmän nii ei heti kerinny kaikkia lukemaan:-D Tosin lukijaks ton bloggerin kautta en pysty liittymään..? Tulee vaan error, täytyy kattoa mikä siin on!

  wilmavanilja.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi oleppa hyvä!:> haha ja onhan näitä postauksia kertynyt:D

   Poista