keskiviikko 17. huhtikuuta 2013

17.4.

Vietin pidennettyä viikonloppua ja nyt on takana ensimmäinen koulupäivä tältä viikolta. Eilen olisi ollut kokeidenpalautukset ja varsinkin matikan osalta mua stressati paljonkin läpipääsy. Kävi kuitenkin niin, että ne aineet, joiden olin ajatellut menevän tosi hyvin, eivät sitten menneetkän ja huonot aineet olikin mennyt ihan ok! :) Kokeita en vielä ole saanut takaisin, mutta tässä tuoreimmat kurssiarvosanat:
Äidinkieli 5: 8
Englanti tukikurssi: S
Matematiikka 5: 7
Historia 4: 7
Yhteiskuntaoppi 1: 6
Liikunnan syventävä: 9
Terveystieto 1: 7
Äidinkieli, matikka ja liikunta yllätti mut kyllä ihan täysin. Kuten myös yhtis, mutta ei niin positiivisessa mielessä :D tositosi tyytyväinen olen kuitenkin, koska keskiarvo luultavimmin nousee näiden perusteella! :) 
Paita Lindex / Neule GinaTricot / Farkut H&M
Ekaa kertaa päällä olleet farkut ja neuleen löysin jokin aika sitten kirpparilta ja tykkäsin kyllä! :) harvoin löytää hyvin istuvia farkkuja, jotka ei mistään kohtaa kuitenkaan purista! :) neuleessa taas tykkään rentoudesta, tosin lämpimämpi se sais edelleen olla vaikka ollaankin jo huhtikuun puolivälissä.
Loppuviikko otetaan näillä näkymin rauhallisissa merkeissä. Lauantaina meillä on koulusta etäpäivä, eli tehdään kouluhommat kotona koneella. Perjantaina mun pitää jossain välissä ehtiä varaamaan loput ajotunnit ja inssi! toivottavasti saan ne ensiviikolle. Mulla hakkaa sydän ja kädet hikoaa, kun ajattelenkin inssiä...

6 kommenttia:

 1. Tosi ihana neule! Ja kivasti kuvia :))

  VastaaPoista
 2. Haha olin kanssa ihan paniikissa ennen inssiä mutta hyvinhän se meni :D paljon tsemppiä! luetko muuten pitkää vai lyhyttä matikkaa?
  http://pettywords.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. lyhyttä luen! :) menispä mullakin ees läpi! :D

   Poista
 3. Heei, lupasin tulla tsekkaa blogis, ennenkin täälä tullut vierailtua!
  Sulla on jotenkin tommonen ihanan rento tyyli ja silti muodikas, i like :]
  Ja tää ulkoasu on niiiiiin sulosen tyttömäinen ! ♥
  http://donoteverloseit.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 4. Ihana blogi sulla, ja tosi kaunis kirjoittelija :)

  VastaaPoista