tiistai 19. maaliskuuta 2013

Top 5 linkitettyä

Vihdoinkin sain tehdyksi katsottua kaikki linkitetyt blogit ja viisi niistä valitsin tähän. Kova oli homma, sillä joukossa oli monen monta hienoa blogia! erityisesti kiinnitin huomiota kuviin ja ulkoasuun. Jouduin jättämään pos ne blogit, joista ei ollut laitettua minkäänlaista esittelyä mukaan. Mutta tässä nämä, käykäähän ihmeessä kurkkailemassa! :)
"Oon 16 vuotias tyttö ja kertoilen valokuvapainoitteisessa lifestyle-blogissani yleisesti elämästäni positiviisella asenteella :-) "
16-vuotias Amanda Kouvolasta kirjoittaa pinkihtävää Just stay positive -blogia. Ensimmäisenä huomio kiinnittyi kauniiseen ulkoasuun ja laadukkaisiin, suuriin kuviin. Blogista löytyy runsaan kuvamäärän lisäksi myös tekstiä.


 
"Olen 17-tyttö pk-seudulta ja kirjottelen lifestyle blogia poikaystäväni kanssa :)"
Tämä blogi erosi kaikista muista linkitetyistä, sillä tässä kirjoittajina on 17-vuotias Karoliina ja 18-vuotias Osman. Blogissa on paljon kuvia juhlista, hyvästä ruuasta ja asuista.


"15- vuotiaan turkulaisen tytön lifestyle henkinen blogi monilla kuvilla ja satunnaisesti videoillakin :)!"
Just go with it -blogia kirjoittelee pirteän oloinen 15-vuotias Kia. Blogissa on paljon laadukkaita kuvia, mutta tekstiäkin löytyy. Asukuvia on paljon ja videoitakin löytyy!


"Kohta 18-vuotiaan oululais(kuusamo)tytön pisaroita arjen keskeltä kuvin ja sanoin. Mukaan mahtuu juttuja vaatteista aina suolakurkkuihin:)"
Sateen Soinnut -blogia kirjoittaa 17-vuotias energinen Anni Oulusta. Blogia esitellään näin: "Pisaroita lukiolaistytön elämästä. Rakkaudet: valokuvaus, arki, terveys, ruoka, vaatteet ja aatteet."

 
"16-vuotiaan pk-seudulla asuvan tytön lifestyle/style blogi :)"
Get a Grip -blogia kirjoittaa 16-vuotias Oona Espoosta. Blogista ei puutu asukuvia ja kuvat on suuria ja hyvälaatuisia. Tästä blogista löytyy myös mm. videoita, ostoksia ja ruokakuvia.

12 kommenttia:

 1. jee kiitos tästä, kiva saada välillä uuttakin luettavaa!:)

  VastaaPoista
 2. Munkin blogissa voitti Get a Grip ja Just Go With it

  VastaaPoista
 3. ihanaa kiitos kovasti tästä kunniasta :) !!

  VastaaPoista
 4. Ihanaa, tässä oli parikin uutta kivaa, joita haluan jatkossakin lukea! :) Jesjee!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jeejee, hyvä että löytyi uutta luettavaa! :)

   Poista
 5. ihanan värikäs blogi :D
  tykkääänn <3 :D

  VastaaPoista
 6. Sullahan on tosi ihana blogi!
  Liity kans lukijaks jos kiinnostaa: http://elamaasiljansilmin.blogspot.fi/

  VastaaPoista