perjantai 1. helmikuuta 2013

Korumaan arvonnan voittaja!

 Eilen oli viimeinen päivä osallistua Korumaan 30€ lahjakortin arvontaan. Osallistujia tuli runsain määrin ja mulla olikin aika suuri homma, koska halusin järjestää arvonnan perinteisellä tavalla paperilappujen avulla.
Arvontalappuja kirjoitellessa meni reilusti aikaa -ja suklaata! perjantain kunniaksi tänään herkutellaankin taas vaihteeksi!
 Onnettareksi (tai pitäisikö sanoa "Onnipojaksi") pääsi 2v veljeni ja hän oli aivan innoissaan, kun sai paperilapun sieltä nostaa! :)
Voittajaksi paljastui... Siri !
Paljon onnea! otatko yhteyttä minuun sähköpostilla miljuska_@hotmail.com , että saan yhteystietosi välitettyä eteenpäin? :) 
Ja kaikille tiedoksi: sain sähköpostiin yhteydenottoa että saan arpoa yhden vähän erilaisemman tuotteen, joten arvontaa luvassa taas lähiakoina! :)

4 kommenttia:

  1. On sulla ollut kyllä aika homma noita lappusia kirjoitellessa! :D Voin vaan kuvitella veljesi innostuksen haha, olispa omatkin sisarukset vielä noin pieniä ja suloisia :))

    VastaaPoista
  2. Ihana blogi sulla :) Liityin lukijaksi :) Tässä oma blogini jos kiinnostaa (tosin vielä alkuvaiheessa):http://ask-beautiful-life.blogspot.fi

    VastaaPoista