maanantai 24. joulukuuta 2012

Luukku 20: Jouluruoka

Siinä kuuden aikoihin siis ruvettiin syömään jouluruokaa. Yleensä ollaan aina se "kunnon" jouluateria menty mummulaan syömään, mutta tällä kertaa oltiin kotona.
Italiansalaattia
Feta-oliivisalaattia
Kinkkua (9kg!!!)
Kalaa ja lihapullia meidän pöydästä ei tänään löytynyt.. harmi, sillä itse en pidä kinkusta :-/
Saarioisen peruna-, porkkana-, lanttu- ja maksalaatikkoa. Laatikot on semmoinen juttu, joka meillä ostetaan valmiina. Mummulassa tottakai on mummun itseväsäämät laatikot, mutta hyviähän nämäkin on!
Porkkanalaatikkoa sai meidänkin talossa itsetehtynä! jo kolmas vuosi, kun väsään itse porkkanalaatikon. Tosin kaikki muut luottivat kaupan laatikkoon ja olin ainoa, joka tätä otti... :D
Auraa! sanokaa mitä sanotte, mutta NAM!
 
Nyt voin taas kerran todeta, että oon ihan turvoksissa kaikista pähkinöistä, suklaista, karkuista ja leivonnaisista mitä nyt on torstaista asti tullut vedettyä naamariin! Oon ihan varma ettei löysimmätkään farkut mene kiinni. Huomenna pitäisi lähteä vielä mummulat kiertämään, ja mitäs muuta siis luvassa kuin joulupöydästä joulupöytään? :D Onneksi uutena vuotena saa taas antaa itselleen tyhjiä elämäntapalupauksia...ja onneksi jouluna on lupakin herkutella vatsan täydeltä ja vähän ylikin!
 
Mitä jouluherkkuja löytyi teidän lautasilta? :)

5 kommenttia:

  1. Mäkin tein ite porkkanalaatikon ja loput ostettiin valmiina! :D Hauskaa joulun aikaa sulle!

    VastaaPoista
  2. jouluruoka on vaa nii parasta<3

    VastaaPoista
  3. On kyllä hyvän näköisiä ruokia sielläkin. Ja Aura todellakin on vahva kyllä!

    VastaaPoista