keskiviikko 19. joulukuuta 2012

Luukku 19: Asuvaihtoehtoja jouluksi

Eilinen luukku, eli joulukoristelua, on vielä tekemättä mutta muuten olen saanut joulukalenterin ajan tasalle :) Tänään kuvasin muutaman asuvaihtoehdon huomisiin lukion joulujuhliin. :) En tosin ole aivan varma laitanko mekkoa vai jotakin vähemmän juhlavampaa, koska mulla ei ole mitään hajua, millaisissa vaatteissa muut on sinne menossa? Mitään kauhean juhlavaa tai kesäistä mekkoa en aio laittaa, joten ne jätin suosiolla kuvaamatta :)
1. Musta Lindexin mekko. Ostin jokin aika sitten joihinkin juhliin, mutta en sitten käyttänytkään. Itse tykkään tästä kuosista ja selän vetoketjusta :) (älkää välittäkö rintsikoiden olkaimista!)
 2. Punainen Ginatricotin mekko on itseasiassa ollut mulla 9. luokan joulujuhlassa. Tykkään tästä mallista aika paljon ja tähän saa myös olkaimet.
3. Ginatricotin alhaalta kireämpi ja ylhäältä löysä paljettimekko. Tykkään tämänkin mallista ja tämän pituutta saa alaosan kireää osaa liikuttamalla lyhyemmäksi tai pidemmäksi. (Kuva on vähän liian kontrastinen, joten alaosa ei oikein näy hyvin :-/ )
4. Viimeinen vaihtoehto mulla on yhdistää musta trikoohame johonkin juhlavampaan yläosaan, esimerkiksi tähän kirpparilta ostettuun, vähän kimaltavaan toppiin. Toppia en vielä koskaan ole päässyt käyttämään ja se olisi joulujuhlaan sopiva värinsä puolesta!
5. vaihtoehto olisi TÄMÄ mekko, mutta ehkä vähän liian juhlava ja mulla on jotenkin tullut sellainen periaate, etten käytä samaa mekkoa peräkkäisissä juhlissa.
 Viimevuoden joulujuhlissa oli tällaista päällä :)

Minkä asun valitsisitte joulujuhliin?

9 kommenttia:

 1. Mun mielestä jokainen on aivan liian lyhyt koulun juhlaan. Joulubileisiin tai pikkujouluihin ihan jees, mutta ei kouluun.

  Ensimmäinen on paras, jos laittaa jonkun boleron tai vastaavan siihen päälle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Munkin mielestä 3 ja 4 on kyllä liian lyhyitä, mutta muut kelpuuttaisin :) kiitos mielipiteestä, viimevuoden joulujuhlaan kyselinkin senkertaisesta asusta, että onko liian lyhyt hame :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Munkin mielestä jompikumpi niistä olis hyvä :)

   Poista
 3. ainaki tääl päi kaikil tytöil o mekko joulujuhlis :)
  ja ei noi oo ees liia lyhkässi :)

  VastaaPoista
 4. Ihania nuo kaikki! Mut 1 tai 2 on hienoin :) 1 jos laitat nii siihen on helmpomi yhistellä värejä, esim. koru, huivi tai bolero, ku tuohon 2:seen :P

  VastaaPoista
 5. ihania noi kaikki asut ja mekot ! :)

  VastaaPoista
 6. Ihania kaikki, mutta mustan kans joku värikkäämpi juttu esim. laukku ois hyvä :)

  VastaaPoista
 7. kakkonen on ihana:) kivan jouluinen ku on jotain punasta, ja sulle sopii punanen tosi hyvin!

  VastaaPoista