maanantai 10. joulukuuta 2012

Luukku 10: Joulukorttien askartelua

Askartelin tänään joulukortteja! Ensin ei millään olisi jaksanut aloittaa, mutta sitten kun kaikki tavarat oli ladottuna keittiön pöudälle, homma lähti ihan sujuvasti käyntiin.
 
Tein aika yksinkertaisia kortteja, koska multa ei kauheasti korttientekotarvikkeita löytynyt. Näihin kortteihin tarvitsee kartongin ja paperin lisäksi vain piparimuotteja, kyniä, kimalleliimaa ja liimaa.
Leikkasin punaisesta kartongista A6-kokoisia paloja, joiden päälle revin valkoista paperia ja pahvipiparin.
 
Kortit tulevat nopeasti valmiiksi :) Mun mielestä nää on ihan hienoja ja riittävän yksinkertaisia ja helppoja valmistaa.
Mä siis oon suhtkoht tyytyväinen lopputulokseen. Itse tykkään paljon enemmän itsetehdyistä kuin kaupasta ostetuista korteista ja aikaakin näihin meni vain parisen tuntia.
 
Oletteko te jo askarrelleet joulukortteja? :)

9 kommenttia:

 1. ooo, ihana käsiala!!! :) toi käsialaki tekee korteista jo tosi näyttäviä :) ite ei oikeen ikinä oo innostusta lähtee askarteleen kortteja mut hienojahan ne on (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! ääh noi tekstit meni vähän tollain vinoon jne mut ei saa olla liian pikkutarkka :)

   Poista
 2. Ihana postaus ja ihania kortteja! Kiva blogi kyllä tämä :)

  VastaaPoista
 3. Aivan ihania kortteja! :) Itsetehty on niin paljon ihanampaa - niin tekijästä kuin saajastakin. Mä teen valtavan kollaasin mun yhelle kaverille joululahjaksi; laian siihen kaikkia meidän inside-juttuja.
  Muuten pitääkin alkaa askarrella taas lisää kortteja !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vooi, kuulostaa tosi kivalta :) voisin itsekin miettiä tollaista omille kavereille!

   Poista
 4. Ihan vois itekin hyödyntää tuot vinkkii.. kunnei tuu ruskeet kartonkii pahemmi muute käytettyy.. :) liityin lukees .. t.Emilia

  naillusion.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu kannattaa ehdottomasti! viimevuonna tota ruskeeta meni varmaan multa eniten, sain oikein kivoja kortteja kun liimasin ruskeita pipareita erisävyiselle ruskeelle kartongille :)

   Poista
 5. Kauniita kortteja ja nokkela idea, ei aina tarvitse maksaa miljoonia tarvikkeista. :) Mä aina toivoisin saavani itsetehtyjä kortteja, mutta hyvin harva jaksaa enää nykyään niitä itse väkertää.

  VastaaPoista