tiistai 11. joulukuuta 2012

Kokeiden palautus!

Voi oon niiin happyhappy just nyt! Meillä oli tänään vain yhtiksen tunti koulussa ja sen jälkeen pelottava kokeiden palautus. Pelko osoittautui kuitenkin turhaksi, sillä pääsin kaikista neljästä kokeesta läpi -ja mikä parasta- viime jakso osoittautui ihan menestyksekkääksi! Yhtiksestä tuli 8 ja ruotsista 8-. Niistä vaikeista, eli bilsasta ja enkusta, tuli kummastakin 6-. En vois ehkä olla tyytyväisempi ja nyt pääsee hyvillä mielin joululomalle!
 
Nyt olis taas hyvä aika luvata itselleen, että tässä jaksossa mä panostan kouluun, kuuntelen tunneilla ja tekisin tehtäviä. Mutta ei, lukio on nyt puolivälissä. Oon tehnyt vaan ensimmäiset matikan läksyt ykkösellä ja kirjan avaan vasta edellisenä iltana ennen koetta. Lisäks tunneilla on paljon kivempi lukea vaikka blogeja kuin kuunnella opettajaa. Silti mä oon pärjännyt ihan ok joten josko teen lupauksia vaikka ens jaksossa? :)
Nyt mä jatkan postin lukemista ja juon muutaman mukillisen kahvia kera pipareiden. Löysin myös eilen meidän unohduksissa olleen leipägrillin, joten tein muutamat grillileivät. Nam!
 
Kävin tänään muuten viemässä ajokorttilupahakemuksen autokoululle. Näillä näkymin saan kortin vanhan opetuskaavan mukaan, jee!
 

14 kommenttia:

 1. hyvin sulla koulu menee ja noi numerot on hyviä (: ja juu toi on tuttu tunne toi tunnilla kuuntelu, aina on joku blogi päivitys mitä et oo vielä kerennyt lukee ja tottakai se pitää lukee nyt kun "on aikaa" ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No yllättävän hyvin meni kyllä! :) Voin oikeasti sanoa, että taas sitä odotti paljon huonompia numeroita! en muista koska olisin viimeksi saanut kasin kokeesta? :D
   ja joo, on kyllä tuttu tunne :D tai sitten on just joku postas, mitä pitäis kirjoitella valmiiks ;D

   Poista
 2. heii ihana blogi! liityin lukemaan! :3 ja poistin vahingossa kolme kommenttia ku piti julkasta ja yks niistä kommenteista oli sun, mutta kiitos paljon :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. itelleki käy välilä sillain että vahingossa ku pitäis julkaista niin poistaakin kommentin :D mut ei kai se niin vakavaa oo? :)
   ja kiiitos paljon! (:

   Poista
 3. Tosi hyvinhän sulla on ne kokeet mennyt :) Tosi söpö nallukka muki ♥

  VastaaPoista
 4. Biologia! <3 Se kuuluu enemmänkin niihin parhaisiin, ihaniin ja mielenkiintoisiin!
  Sitten tuo ruotsi... Saat olla kyllä todella onnellinen hyvästä ruotsinkielen taidosta, toisille ei ole luotu sitten ollenkaan semmoista... Toki ylä-asteen asenne vaikutti, nyt kaduttaa muttei sille mitään voi. Matikka. <3

  http://bulletproof-noora.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No siis bg vois olla ihan mielenkiintoista, mutta mä putoon niin helposti kärryiltä että se on tosi vaikeeta! (meillä oli nyt tuo solu ja perinnöllisyys).

   Ja siis meillä oli yläasteella aivan ihana ruotsin opettaja, muistan edelleen hänen opetuksiaan ja hän oli aivan ihanan postiviitinen! :) ja matikka on mulla kans vaikeeta vaikka yläasteella vetäsin johonkin todistukseen 10.. :D

   Poista
 5. kiva blogi sulla ja oot tosi nätti ! :)

  ♥ http://tiitumoi.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 6. Ihana blogi, ihana banneri ja ihana sinä! :)

  ♥: marriy.blogspot.fi

  VastaaPoista
 7. Vaikuttaa kivalta blogilta. :) liityin lukijaks.

  http://emes-summer-blog.blogspot.fi/

  VastaaPoista