lauantai 24. marraskuuta 2012

No 1: Olkkari

Moi!
Oon saanut ehdotuksia, että tekisin meidän kodista postauksen. En kuitenkaan varsinaista taloesittelyä halua tehdä, koska tämä ei ole oma asuntoni, vaan meidän koko perheen talo :) Niinpä päätin, että jos vaan haluatte, otan yksittäisiä kuvia jokaisesta talomme huoneesta, ja julkaisen niitä sitä mukaa kun jaksan. Tänään on ensimmäisenä vuorossa olkkari! :)


 Meillä on olkkarissa tosi paljon kaikkia kynttilöitä, mutta lempparit on ehdottomasti nämä ikkunan edessä roikkuvat, missä on muovisia "kristalleja" :)


 
 Olkkari on ennen ollut viininpunainen/lila, mutta nyt se on muuttunut tämän talven aikana valkopainoitteseksi. Lilaa on kuitenkin edelleen sohvatyynyissä -ja peitoissa. Sohva on harmaa :)

 
... ja loppuun vielä: kuten huomata saattaa, meidän olkkari on koko perheen kokoontumispaikka, ja siellä tulee varsinkin talvisin vietettyä aikaa :)

Nyt siis mielipiteitä esiin; mitä tykkäisitte tämäntyylisistä postauksista? ja onko kenties jotain ehdotuksia, mitä näissä postauksissa voisi tehdä erilailla tai parantaa? (:

Eilen en muuten postausta ehtinyt tehdä, kuvailin kyllä tän postauksen materiaalit :) Illalla mentiin Juulin, Erikan ja Maijun kanssa ulos. Nyt kuitenkin ollaan perheen kanssa lähdössä ostoksille, moikka! :)

3 kommenttia:

  1. Kivoja kuvia :-) Mä tykkään tälläisista postauksista, pienet yksityiskohdat ovat kivoja :-)

    VastaaPoista
  2. Vaude, onpa tosiaan kauniit kynttilät teillä ikkunassa roikkumassa!

    VastaaPoista
  3. tosi tunnelmallisen näköistä :> !

    VastaaPoista