sunnuntai 11. marraskuuta 2012

Kynttilän valossa

 Lähdettiin eilen Erikan ja Juulin kanssa Ideaparkiin ja löydettiin kaikki tosi kivoja koruja GT:n alesta. (Niin ja Erika otti rustokorun :p )

 Mä ostin parit korusetit; toisessa neljä sormusta, joissa kirjaimet LOVE ja toisessa setissä oli mutamat korviket ja kaksi sormusta.

Nää sormukset on onneksi mulle sopivia, noi LOVEt oli M/L-kokoisia ja ihan liian isoja :/

 Ideaparkin jälkeen mentiin Juulille, jossa Juulin äitipuolen kanssa laitettiin vähän patonkia, juustoa, piparia ja juomista. Illan mittaan harjoteltiin vähän shottejen tekemistä; toiset onnistui paremmin kuin toiset :D


  Juuli ja Erika <3


Tänään sitten oltiin perheen kanssa Koskikeskuksessa ja Veskassa.
Kamerakin mun piti tänään ostaa (Nikon D3100) mut menin sit perumaan koko jutun ja tarkotuksena olis ostaa Canonin järkkäri, toivottavasti mahdollisimman pian että sais parempia kuvia otettua... :)
Ei oikein innosta kaivaa kameraa esille kun kuvista tulee tällaisia kuin nyt!  Ja ei mun kuvaamistaidoissakaan mitään kehumista oo.. eilenkin "tarkistin" että kamerassa olis ollut oikeet asetukset mutta olinkin koko illan kuvannut 2mp tarkkuudella enkä 12mp..
Tää ilta rauhotuttiin kotona eilesenkin edestä, ja huomenna ei oo töitäkään tiedossa, niin sama rentous jatkuu huomenna (jolloin on myös isänpäivä.. iik!) !

5 kommenttia:

 1. Ihanan tunnelmallisia kuvia! Ootte kaikki tosi kauniita! :-)

  VastaaPoista
 2. ihania nuo kynttilät ! :> kaunis olet ♥

  VastaaPoista
 3. montako kertaa ehit vielä mieles muuttaa tän järkkärin takii :D:D eivaa, hyvä ettet ottanu josset ollu iha varma :--)!

  VastaaPoista
 4. Mulla on sulle haaste blogissani :)

  http://reason-i-smile.blogspot.com/

  VastaaPoista
 5. Ihania kuvia ja kiva, että niitä on paljon! Kivan oloinen blogi sulla! :)

  VastaaPoista