perjantai 12. lokakuuta 2012

Kollaasia takeista ja neuleista

Vasemmanpuoleisin takki olis ihana valkoisena, ainakin olis riittävän pitkä!  Myös Veromodan 49,95 maksava takki lämmittäis varmaan mukavasti. Villakangastakit valitsin kollaasiin, koska kummatkin on kivan värisiä ja -mallisia.
 

H&M 39,95€                                                                                           H&M 69,95€    
Myöskään uusi toppaliivi ei olis pahitteeksi! Mulla on tällä hetkellä vaan yksi toppaliivi, ja sekin tyhmän mallinen, niin ei ole kauheasti tullut käytettyä. Tuota villakangastakkia en välttämättä valitsisi itselleni, mutta jonkun muun päällä voisi näyttää hyvältä :)
 
                                 H&M 19,95€                                                    H&M 29,95€
Sitten pari karvaliiviä. Oi että, ihania kummatkin! Ensimmäinen on pidempi malli, toinen olis taas just hyvän mallinen.

H&M 24,95                                                                                  H&M 19,95€
Varsinkin nyt, kun ilmat kylmenee niin tarvetta olisi pidemmillekin neuleille. Ostin juuri mustan vähän pidemmän mustan neuletakin Espritiltä, mutta tää H&M:n olisi värinsä puolesta parempi. Ja toi vaalea pusero olis kans tosi kiva :)
 
                            H&M 24,95€                                                       H&M 24,95€
Lisää neuleita! Tummansininen on kivan mallinen, ja vaikka mä tuosta sävystä tykkäänkin, multa ei yhtäkään tuon väristä neuletta löydy. Ja vaaleasta neuleesta: voitta varmaan kuvitella, kuinka kiva olis vetästä se päälleen nahkasaappaiden kera sellaisina aamuina, kun ei jaksais vaihtaa yökkäreitä kouluvaatteisiin? :)

Näitä paitoja ei varmaan tarvitse sen paremmin perustella? kaikki sopivia arkeen ja ehkäpä johonkin rentoon juhlaankin soveltuvia?
 
Tajusin äsken, etten oo tänään häirinnyt teitä vielä postauksella, joten tässä se tuli! Tänään en ottanut yhtäkään kuvaa (koska kamerassa ei virtaa), joten päätinpä väsäillä teille postausta vaatteista, erityisesti takeista ja neuleista. Suurimmaksi osaksi vaatteet on H&M:ltä tai Veromodasta, koska niiden sivuilta nyt sai helpoiten kuvia tallennettua. Lisäksi GT:n neuleet ja takit ei tällä hetkellä ollut oikein mun makuun.
 
Mun pitäis talvea varten löytää joku kiva ja lämmin takki, mieluiten pitkä, valkoinen untuvatakki vanhan kellahtaneen sellaisen tilalle. Ja eihän muutama uusi neulekaan näin talven tullen ainakaan haitaksi olisi ;)
 
Löytyikö postauksesta vaatteita, joita tekin voisitte kotiuttaa? :)

3 kommenttia:

  1. Noi neuleet on aivan ihania ! Mullakin nyt hirvee tarve hamstrata niitä talveks :D

    VastaaPoista
  2. Nuo molemmat pörrö-ihanuudet voisin ottaa heti ja samoin tuon läpikuultavan sifonkipaidan. :))

    VastaaPoista
  3. Tuo ensimmäisen kollaasin H&M:n vaalea takki on aivan ihana, oon yrittänyt ostaa sitä H&M:n nettikaupasta monesti, mutta mun koko on aina loppu.

    VastaaPoista