maanantai 10. syyskuuta 2012

Tragus ♥

 Look what I did!
Lauantaina, nopean päähänpiston jälkeen vetäsin siis lävistysneulan traguksen läpi. Pidin pari ekaa päivää siinä normaalia harjoituskorvista. mutta tänään vaihdoin pyöreäkantaiseen rusto-/labret-/traguskoruun. Ja tältä se nyt sitten näyttää! :) Ei oo kipeä tai mitään, vaikka joudun kypärääkin pitää päässä. Eikä vertakaan tullut. Nyt vaan huolettaa, että kun tuo uus koru on
1,0mm x 6,0mm, ja sen tapin kai pitäis olla mieluiten 1,2mm paksu ja 8mm pitkä, että tuo on nyt vähän tiukalla toi pallo tossa :/ Uus koru kuitenkin tilattuna, yritetään pärjätä tuolla siihen asti!

Todisteena heilahtanut kuva neulasta mun korvassa :D

6 kommenttia:

 1. Oon tänään lueskellu sun blogiis ja tykästyin ihan hirveesti :) Varsinkin noihin koru postauksiin :)

  VastaaPoista
 2. Ooooi oon haaveillu traguksesta hullun kauan! ennoo vaan uskaltanu ottaa, vaikka muuta reikää löytyykin kehosta!:D Sattuiko ja onko parantunu hyvin?:)
  ps mullon ihan samanlainen ruutupaita....;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. juu siis eihän se sattunut yhtään, nipisti ehkä korkeintaan :) voisin verrata nenänsivun ottamiseen :)

   ja ihan hyvin on parantunut, tai siis ei ainakaan ole vielä tullut mitään ongelmia, vaikka nyt tuossa jo kolmas koru ja lävistys on ollut 2vkoa... :D

   Poista
 3. Otin traguksen pari päivää sitten lävistäjällä (rakastan<3) ja tilaan nyt uutta korua et pääsen vaihtaan uudenksvuodeks ;)) Pitääkö sen korun siis olla 8mm pitkä? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu ite suosittelen sitä :) 6mm oli ainakin liian tiukka ja 10mm liian pitkä mun makuun :)
   itekki tykkään tosi paljon eikä oo enää kipee! :)

   Poista
 4. Okei kiitti! :)) tää mun alotuskoru on ihan sika tiukka ja mun traguskin on kai nyt tulehtunu :/ sitä jomottaa ja se on turvonnu sillee et se koru on ihan kiinni siinä :/ pistiköhän sen lävistäjä liian pienen korun :( toivottavasti tää nyt paranis :) täytyy tilata noita 8mm pitkiä koruja crazy factorysta :))

  VastaaPoista