tiistai 25. syyskuuta 2012

Kirpparilla

 Mulla oli tänään koulun jälkeen 3h luppoaikaa, joten päätin käväistä sekä Ideaparkin lähellä sijaitsevalle -Klaffi&Piironkikirppiksellä että koulun lähellä olevalla Lempäälän kirppiksellä. Mulla oli sellainen tunne, ettei mitään tuu löytymään, mutta löysin silti neuleen, hameen, kynsilakkoja ja täydellisen pitsipaidan!

 Dermosilin kynsilakat oli sellaisessa kivassa pahvikotelossa. Tuo kultainen tulee varmaankin talven mittaan kovaan käyttöön! :)

 Neuleen kohdalla epäröin hetken, että ostanko vai en, koska ei vaikuttanut kauhean lämpimältä materiaalilta. Nappasin sen kuitenkin mukaan, koska väri oli kiva ja mallistakin tykkään :)


Tällaisen perus H&M:n hameen ostin, sille tulee käyttöä viimeistään seuraavalle suunnittelilla olevalle laivareissulle Erikan ja Juulin kanssa :)
 
Ja tässä tämä täydellinen pitsipaita!! Tämän kohdalla en todellakaan epäröinyt ostanko vaiko en! Väri on ihana, malli on ihana ja kuvio ihanaa. Kesällä etsin tämän typpistä paitaa, mutta en löytänyt. Yllätyinkin, että tämä on ostettu H&M:stä, koska kesällä en tätä siellä nähnyt. Harmi, että GT:ssä ei enää myydä niitä bandeautoppeja, myöhästyin sen ostosta enkä ole muissakaan kaupoissa nähnyt sellaisia :(
 
Nyt kun tässä postauksessa oli kirppislöytöjä, niin laitan tähän vielä tällaisen tunikan, jonka ostin kesällä kirppikseltä, mutta jonka olen unohtanut kuvata.

Ajoin siis ensin Klaffi&Piironki-kirpparille, josta ostin vain tuon trikoohameen, muut ostin siitä Lundanin vieressä olevalta kirpparilta.

Mitä tykkäätte, oliko hyviä löytöjä? :)

8 kommenttia:

 1. tykkään tosta pitsipaidasta! sopii varmaan hyvin ton hameen kaa tulee vähän niinku mekko:)

  http://chocolatemoussed.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Kaikkee kivaa oot löytäny kirpparilta :)


  fly-high-like-angel.blogspot.fi

  VastaaPoista
 3. Pitsipaita näyttää tosi kivalta. :)

  VastaaPoista
 4. Ihan loistavia löytöjä :) Varsinkin toi pitsipaita, se on hirmuisen nätti ♥

  VastaaPoista
 5. Toi pitsipaita tosiaan on täydellinen <3

  VastaaPoista
 6. Tosi kivoja ostoksia! Varsinkin tuo pitsipaita ja valkoinen neule on aivan ihania! :)

  VastaaPoista
 7. tosi kivoi ostoksii! nyt tekee itekki mieli lähtee kirppareille kiertää :)

  VastaaPoista