tiistai 18. syyskuuta 2012

18.9.

Neule Esprit Toppi GT  Housut Vila Paita Veromoda /Kirppis

Sain tänään Erikan ottaan musta pari asukuvaa. Tää kuvien laatu, tausta ja ympäristö (+kuvattava) näissä kuvissa ei kuitenkaan oo mikään kaikkein kaunein mut koittakaa kestää :)

Mulla oli tänään päällä tuo kirppikseltä ostamani paita, tykkään siitä kyllä paljon :) Ja koska se on tosi ohutta ja kevyttä materiaalia niin nappasin aamulla päälleni vielä neuleen. Toi neule olikin mulla ekaa kertaa päällä, ostin sen jo loppukesällä/alkusyksyllä mutta oon unohtanut sen kokonaan!


Nyt istun vikalla tunnilla koulussa, pääsen 12.25 koulusta. Koulun jälkeen aijon mennä lenkille. Lisäks hommana on vielä hissan esseen tekeminen ja Tuntematonta sotilastakin pitäis ehtiä kattomaan. Äikän väittelyäkin vois kattoa jossain vaiheessa ja ensviikon kokeetkin painaa päälle. Niin ja Erikaa ja Juuliakin pitäis vielä tänään ehtiä näkemään. Huhhuh. Älkää ihmiset menkö lukioon.

3 kommenttia:

  1. Mulla on samanlainen paita kun toi VeroModan ! Omistan sen myös vaalenapunasilla kukilla :D Harmi vaan ettei oo tullu käytettyä ja taitaa ne vähän pieniäkin olla :(

    VastaaPoista
  2. kivat kenkulit ! :) behindthecameramilla.blogspot.com

    VastaaPoista