maanantai 13. elokuuta 2012

Pinkkiä glitteriä

 Tässä kuvia mun tuoreimmista kynsistä :) Mulla ei taaskaan oikein ollut mitään suunnitelmaa, millaiset teen, mutta kyllä niistä ihan kivat tuli! Vasemmassa nimettömässä on yläkulmassa pinkkiä irtoglitteriä.

Alimmaiseksi lakkasin siis kerroksen H&M:N vaaleaa kynsilakkaa, jonka jälkeen kynsien päihin Kone Helsingin punaista glitterlakkaa, joka "rajataan" pronssisella H&M:n lakalla. Punaisen lakan päälle vielä 2-3 kerrosta pinkkiä Konehelsingin glitterlakkaa, päällyslakkana Maybellinen läpinäkyvä lakka ja valmista tuli!

Yritän nyt saada tähän blogiinkin jotain eloa, kesätauko saa olla ohi! Eilen olikin viimeinen työpäivä ja tänään alkoi koulu; onneksi siellä piti vaan olla pari tuntia roton kanssa. Katselin eilenillalla koulujuttuja valmiiksi, ja huomasin että multa puuttuu ekaa jaksoa varten vaan matikan kirja! :)

Viikonloppuna oltiin kolmatta kertaa Erikan ja Juulin kanssa tansseissa lipunmyyjinä, tällä kertaa siellä oli "ihan hyvä" esiintyjä ;) Saatiin nimmaritkin ja päästiin vähän tanssimaan Jannan, Veeran ja Venlan kanssa ;p

2 kommenttia:

  1. tosi kivat kynnet ! :) miten oot saanu kyntesi kasvamaan noin pitkiksi ja hyväkuntoisiksi? :'D

    VastaaPoista
  2. ihanat kynnet !! :))

    Käy ihmeessä kattoo löytyiskö tuolta jotain :) ---> http://sapenkirppis.blogspot.fi/

    VastaaPoista