lauantai 14. heinäkuuta 2012

<3

Moikka taas!
Tulin äsken taas laivalta, tällä kertaa lähdettiin Turusta Tukholmaan Erikan, Juulin ja Juulin isän ja äitipuolen kanssa miniristeilylle :)
Oli superihanaparasta, sai taas rentouduttua kunnolla, kun otin töistäkin perjantain ja lauantain vapaaks. En muista koska olis viimeks ollut näin hauskaa, joten tää otetaan ehdottomasti uusiks, ehkäpä jo tänä vuonna!
Mutta pakko vielä hehkuttaa, että rento reissu oli ja ihmiset oli hyvällä tuulella ja läppää lensi puolin ja toisin, ja tosikot oli joko jäänyt kotiin tai hytteihinsä! Meillä oli siellä muutamia tuttavuuksia, joita sitten aina moikkailtiin  :)
Ei päästy illalla karaokea laulamaan Juulin kanssa, koska meillä oli puffet silloin. Mutta ei meidän laulu varmaan kuitenkaan jäänyt kuulematta, vaikkei mikkejä ollutkaan; monet jäi kuunteleenkin ;) Lauantaina oli toinen karaokemahdollisuus, klo 16, mutta mä en halunnut lavalle päivänvalossa. Juuli kävi isänsä kanssa vetäsemässä niiden bravuurin, Hilman ja Onnin :)

Mutta huomenna taas karu pudotus arkeen, klo 14 töihin, sitten pari päivää vapaata! :)

Tässä vielä linkit otsikkoon liittyen :) Aivan ihana biisi, eka versio alkuperäinen Ässien, toinen mun parin sukulaisen ;p6 kommenttia:

 1. Tuubitoppi niin ettei rintsikat näy ja kännykkä pois rintsikoista, sitten olis täydellistä..
  Tykkään sun blogistas, ihanan elämänläheinen!
  Toi sun pitsipaita on tosi ihana :)

  VastaaPoista
 2. Hei! Blogissani on sulle jotain.. (: http://nantilaa.blogspot.fi/2012/07/tunnustus.html

  VastaaPoista
 3. Tein uuden blogin, käy kattoon :)

  whatmakesme-smile.blogspot.fi

  VastaaPoista
 4. Toi pitsipaita on ihana! Mäkii haluun laivalle :)

  VastaaPoista
 5. hyväksy se kommentti jonka laitoin (se pitkä!!!!!!)

  VastaaPoista
 6. mihin oot oikein hävinnyt ? :/

  VastaaPoista