tiistai 12. kesäkuuta 2012

Hedelmäkynnet

Moikkamoi!
Viimepostauksesta onkin taas muutama päivä! En vaan oo mitenkään ehtinyt koneella oleskelemaan, kun päivisin oon kesätöissä, sitten käyn kotona ja menen kavereiden kanssa pihalle ja saavun kotiin vasta yöllä. Kuviakaan ei oo tullut nyt räpsittyä, joten en ole viitsinyt tehdä ihan turhia postauksia. Yritän kuitenkin vähän parantaa tätä postaustahtia :)

 Tässä viimetorstaina lakatut kynnet :) Hedelmäfimojen alla normaali valkoinen ranskis.
Onko teidän mielestä fimokynnet jo vähän out? :D


 Haha ja tässä vielä tämänhetkiset kynnet, joita mun pitää tänään "hiukan" parannella :D Nimettömissä siis tähdet ja päät on lakattu valko-sinisiksi.Sain viimeviikolla postissa kimallehileitä, tähtikoristeita ja sekalaisen pussin fimoja arvontavoittona :)

5 kommenttia:

 1. Mun mielestä fimot on ihan kivoja, ja mitä sitten jos ne on vähän out? ;) Omia fimoja ei oo tullut juuri käytettyä, koska oon todennut ne vähän epäkäytännöllisiks - ne irtoo melkein heti laittamisen jälkeen ja jää kiinni joka paikkaan. Ihanan väristä glitterhilettä oot saanut, ja noi tähdetkin on tosi söpöjä! :)

  VastaaPoista
 2. voi kun herkullisen näköisiä fimoja! :)
  mullakin ootellut tuolla jo ihania fimoja, mutta ei ole vielä kynnelle ehtineet :)

  VastaaPoista
 3. noi mansikka ja kiiwi fimot<3 eioo musta ollenkaan "out" :P

  VastaaPoista
 4. oon niiin surkea kynsien kanssa muutenkin että multa on ihan kokonaan jäänyt teko/rakennekynnet kokematta ! :--D joskus vois kyllä kokeilla, näyttävät sen verran ihanilta !

  VastaaPoista
 5. Sulla on kyllä tajuton mäihä noiden arvontavoittojen kanssa! :-D

  http://cutesyxoxo.blogspot.com
  http://ohmyfairy.blogspot.com

  VastaaPoista