tiistai 8. toukokuuta 2012

Laukkuhaaveilua: Tiger of Sweaden ja George Gina & Lucy

TIGER OF SWEDEN

Katselin juuri Handbagsuperstoren sivuilta laukkuja. Valitsin tähän postaukseen kuusi mielestäni hienointa Tiger og Swedenin laukkua ja kuusi hienointa George Gina & Lucy -merkkistä laukkua.

Tiger of Sweadenin laukut on valmistettu aidosta, pehmeästä nahkasta. Se on ruotsalainen vaate- ja laukkumerkki, joka on tunnettu laadukkaista ja hillityn tyylikkäistä luksustuotteistaan. Tiger of Swedenin tuotteet ovat nyt myynnissä The Handbag Superstoressa!
 249,90€    LUE LISÄÄ

SAATAVANA MYÖS MUSTANA!

LUE LISÄÄ
299,90€ LUE LISÄÄ


Lompakko, 87,90€ LUE LISÄÄ
Lompakko, 87,90€ LUE LISÄÄ 


 
349,90€ LUE LISÄÄ
Saatavana myös mustana!
LUE LISÄÄLUE LISÄÄ 332,90€             ENÄÄ 1 KPL JÄLJELLÄ!!!

Tiger of Sweadenin mallistosta valitsisin itselleni mieluiten klassisen, kaikkeen sopivan laukun. Eniten minua miellyttää ehkä ensimmäinen ja toinen laukku, niiden lisäksi erityisesti vaaleanpunainen lompakko on mieleeni!
George Gina & Lucy

GEORGE GINA & LUCY


GEORGE GINA & LUCY:n tuotteita myynnissä The Handbag Superstoressa ensimmäisenä Suomessa!

GEORGE GINA & LUCY on Euroopassa huippusuosittu ja ultratrendikäs laatulaukkujen brändi, joka on rantautunut nyt myös mm. USA:han ja Australiaan. GEORGE GINA & LUCY:n laukkuja on viime aikoina nähty mm. Black Eyed Peasin Fergien, Täydellisten Naisten Teri Hatcherin, sekä Joanna Garcian ja Whitney Portin käsivarsilla. Merkille on tunnusomaista edessä koreileva koristelukko ja tuotteiden laatu varmistetaan jokaisen laukun yksilöllisellä sarjanumerolla.

 149,90€ LUE LISÄÄ


179,90€ 189,90€ LUE LISÄÄ 99,90€ LUE LISÄÄ

159,90€ LUE LISÄÄ
 129,90€ LUE LISÄÄ
 149,90€ LUE LISÄÄ


Tästä George Gina & Lucy -sarjastakin voisin kelpuuttaa itselleni minkä tahansa laukun! Ihanan tilavia, vaaleita ja naisellisia. Useimpia malleja on saatavilla monissa eri väreissä, joten täydellinen laukku on helppo löytää tästä mallistosta!

 Laukut, iltalaukut & lompakot | The Handbag Superstore - Suomen suurin merkkilaukkujen verkkokauppa

Laukkuja pääset selailemaan tarkemmin osoitteesta handbagsuperstore.fi . 13.5. 2012 saakka saat toimituksen ilmaiseksi! Lisäksi sivuilla saa tällä hetkellä 5% alennuksen! Käykääpäs kurkkaamassa! :)

5 kommenttia:

 1. Oon haaveillut jo jonkun aikaa tuosta Tigerin mustasta lompakosta. Se on niin ihana!

  VastaaPoista
 2. Itselleni kelpaisi kyllä tuo toinen ylhäältä, musta Tiger of Sweadenin laukku! tosi kaunis!:)

  VastaaPoista
 3. Kiitoksia kommentista! Lisäsin blogisi suosikkeihin ja jään seurailemaan postauksia :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos kommentista, kiva jos pidit. Hetken kävi kyllä mielessä, oletkohan ihan oikeassa osoitteessa:) Kaikkea hyvää ja kaunista kesää sinulle!

  VastaaPoista