perjantai 18. toukokuuta 2012

Kisakatsomo

Moikka!
Tajusin just että nyt on jo perjantai ja multa on edellinen postaus tullut maanantaina!
No, eipähän mulla oo vaan ollut mitään aihetta mistä kirjoitella, ja just tein lupauksen, että en turhia enää postailisi, vaan yritän panostaa vähän näihin jatkossa! Sanonpahan tähän alkuun kuitenkin että kirjottelin tätä postausta kahden aikaan perjantaina aamuyöllä että saattaa olla sekavaa tekstiä! :D

Eilen helatorstaina meilläpiti olla pikkuista kisastudiota Juulilla Erikan kanssa, mutta jotenkin ainakin mulla se pelin katsominen sitten pikkuisen jäi :)Leijonat, hianosti pelasitte!! :) Tässä kuvia:


Tehtiin pikkusen tyttöjen kanssa ruokaakin :) Tainno heitettiin pyttäri uuniin mutta Juuli paistoi munakokkelia (mistä piti tulla munakas) ja mä tein pannaria joka epäonnistui jollain ihmeen tavalla!! :D Ensinnäkin siitä tuli liian ohut ja toiseks se ei oikeen kypsynyt :D No hillon kanssa se kyllä meni alas mutta kysynpä vaan, että miten mun köksä oli 10? :D

Hehe, meidän piti lähteä ennen peliä mautolla Erikan ja Juulin kanssa vähän ajelemaan mutta parin metrin päästä Juulin pihasta kuuluu kivat äänet; pakoputki irronnut. Eipä tässä mitään, onneks serkku asuu siinä vastapäätä ja tuli just naisensa kanssa kotiin, ja se tuli sitten irrottamaan sen pakoputken sieltä renkaan ja lokasuojan välistä ja mä pyörähdin kotona iskän tykönä, ja iskä laittoi sen takasin kiinni. Eipä kauheen pahat pärinät kuulunut ilman pakoputkea ajamisesta? Ja tarkennuksena vielä: pakoputki irtosi, koska toissapäivänä kun ajettiin Erikan ja Juulin kanssa sellasta tietä joka näyttää tältä edestäpäin katsottuna:  _---_ (eli keskellä tie on korkeampaa) niin tietysti mauton pohja otti maahan kiinni, kiviä vaan lensi ja pakoputki oli siinä siis irronnut, mutta tielle tippui vasta tänään.5 kommenttia:

 1. Aivan ihania kuvia sulla taas!:)
  mistä toi sun sininen toppi on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :) Toppi on Ginatricotista :)

   Poista
 2. Kivaku oot laittanut arvontoja tohon, kiitos siitä :)

  http://thewayshe.blogspot.com

  VastaaPoista
 3. Heeei, kivat suomi paidat. ;);) oot nätti!

  miradelinas.blogspot.com

  VastaaPoista
 4. Hyvä arvontakooste! Ja hauskaa että sielläkin on fanitettu Suomen pelejä. Tykkään uudesta bannerista!! Oot juhlavaatteissa tosi nätti :)

  P.S. Mmilya ja lukiat: Mun blogissa on myös arvonta! Käykäähän osallistumassa: http://lifestylenicetime.blogspot.com/

  VastaaPoista