maanantai 9. huhtikuuta 2012

loma
Mun lomahan siis alkoi jo tiistaina. Keskiviikkona mentiin Erikan kanssa Nyppikselle yöksi.

Torstaina mentiin Nyppiksen, Erikan, Juulin (+Jonnen) kanssa pihalle ja sitten loppuillasta Jokellekkin. Perjantainakin oltiin Jokella Juulin ja Erikan kanssa. Erikan lähdettyä mä ja Juuli jäätiin vielä pyörimään ja löydettiin hyvä illanviettopaikka :)

Lauantaina me oltiin ensin Erikan ja Juulin kanssa ulkona ja saunomassa ja sit myöhemmin katteltiin kaikenlaisia leffoja Juulin ja Joken kanssa... :D
En muistanutkaan et Mies ja alaston ase oli niin hyvä elokuva! Kateltiin ja repeiltiin sille eka kaksin Joken kanssa, koska Juuli sano sitä ihan paskaks ekan minuutin perusteella. Sitten kun Erika lähti niin Juuliki liittyi seuraan ja kyllä se ainaki sano että oli hyvä!(:
Loppuillasta mentiin vielä uudelleen saunomaan Juulin ja Joken kanssa samalla kun "piipahdettiin" Simpalla.

Sunnuntai meni aikalailla samanlailla kuin lauantaikin. Mun, Erikan ja Juulin seuraan liittyi vielä Ansukin muutamaks tunniks. Saunottiin ja käytiin välillä ulkona viilentymässä. Oli tosi mukavaa varsinkin kun en oo ennemmin viettänyt Ansun kanssa kunnolla iltaa :) Sitten siirryttiin Jokelle.Erikan ja Ansun lähdettyä me vaan istuskeltiin Juulin kans sohvalla ja sitten käytiin Juhon ja Joken kanssa nopsaa Simpalla ja mentiin sitten taas hetkeks saunomaan ja siitä sitten takas Jokelle :D

Te kaikki jotka ette tunne mua henk. koht. niin ette varmaan tajunneet tosta tekstistä mitään, mutta tiivistettynä loma meni saunoessa, pihalla ja telkkaria katsellessa kavereitten kanssa :) Oli tosi ihana loma, meni vaan niin kauheen nopsaa :(
 Lauantai ja sunnuntai (tai siis sunnuntai ja maanantai) venyi ainakin mun osalta aika pitkiks, ei jaksanu raahautua kotiin ennen aamukolmea. Juulilla ainakin venyi sunnuntai vielä pidemmäks kun ne jäi vielä Juhon ja Joken kanssa katsoon jotain leffaa kun mä lähdin kotiin uinumaan (:


Juuli ♥Tänään siskon kummitäti kävi miehensä ja tyttönsä kanssa meillä :) Sain tälläisen tuliaiseks ja oonkin just aatellut uuden meikkipussin ostoa joten tarpeeseen tuli!

Niin ja huomennahan on koeviimeinen koe (äidinkieli). Olis muuten ihan kiva tietää mitä tunneilla on tehty ja mitä koealueeseen kuuluu :D  Sen jälkeen alkaakin lukion ykkösen vika jakso, jeij! (:

9 kommenttia:

 1. kaikenlaisia leffoja juuu.... :D en haluu enää kuulla niistä.
  Repesin tolle "simppa" sanalle:D

  VastaaPoista
 2. Mun on nyt pakko kysyä, että kun sä oot ollu viikonloppuna menos niin antaako sun porukat mennä vaan ? :D
  Kysyn tätä koska omat porukat on ... ja ei päästä mua koskaan mihkää ::d

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu antaa mennä :)

   ja no höh, ootko sä sitten tehny jotain et miksei ne päästäis? :(

   Poista
  2. sehän täs onki kummallista ku en oo mitenkään ainakaan tietääkseni pettäny luottamusta :D
   mitä nyt ala-asteella kirjottelin kirjeitä jos haukuin yhen meiänluokkalaisen pystyyn... mutta en mitää sellasta et ei ois syytä päästää mihkää :D

   Poista
  3. No asutko sitte jossain kaupungissa, nimittäin ite asun aika pienellä paikkakunnalla nii täällä on aika turvallista et entä jos ne haluaa suojella sua? :)

   Poista
  4. Asun kans tälläses lilliputtipaikas ja ainoot epäilyttävät ihmiset on kylän juopot jotka on ihan kunnollisia :D

   Poista
  5. Nooh sitten mä en tiiä :( Ehkä sun pitäis puhua sun vanhemmille ja jos sun kaveritkin saa olla pitkään pihalla niin voisit sanoo ettet haluais lähtee aikasin kotiin. Ja no sä voisit tietysti kertoo että missä oot ja mitä teette, se saattais auttaa!

   Poista
  6. Niii voihan se, täytyy ny kokeilla jotai :D

   Poista