maanantai 5. maaliskuuta 2012

Linkitä blogisi - voittajat!

Eli nyt oon käynyt kaikki teidän linkkaamat blogit läpi. Toivottavasti sain nämä kuvat ja tekstit tänne ihan hyvin, nimittäin olen tehnyt tätä juttua tässä tosi kauan ja TOIVON ettei tää blogger laittais näitä tänne ihan vinksin vonksin (niin kuin viime linkitä blogisi- postaukseen... :D )

1.


Operaatio Jalokivimeri
http://operaatiojalokivimeri.blogspot.com/

Operaatio jalokivimeri on mun aika uusi löytö :) Olen lukenut tätä blogia muutaman viikon ja se aika on riittänyt ihastuttamaan mut! Kirjoittaja on ihanan aito ja kirjoittaa tosi ihanalla tavalla ja hyvää kieltä :) Kuvia on sopivasti ja ulkoasu selkeä.Kannattaa ehdottomasti käydä tutustumassa!


2.

So live for the moment
http://soliveforthemoment.blogspot.com/
Tässä blogissa on myös hauskaa tekstiä kivojen kuvien kera :) Blogissa on koru-, kynsi-, vaate-, ja kirppisjuttuja :) Kannattaa käydä katsomassa!3.
live for the moment
http://jjjanika.blogspot.com/
Myös tässä blogissa hauskat kuvat lyhyellä mutta ytimekkäällä tekstillä nappasivat!
4.

piece of style
http://piece-of-style.blogspot.com/
Tätä blogia kirjoittelee kaksi tyttöä. Joissain blogeissa joita olen lukenut, niin se ei ole aina toiminut, mutta tässä blogissa toimii! En aluksi melkein edes huomannut, että blogia kirjoittaa kaksi eri ihmistä! :)

5.
Jo's secret
http://josecret.blogspot.com/
Blogissa innostaa ihanan pirtsakat ja hyvin kuvatut kuvat :) lisäksi ihania ostoksia :)
Tälläiset oli voittajablogit tällä kertaa! Sieltä 30 blogin joukosta löytyi monta tosi hyvää ehdokasta ja valinta oli tosi vaikeaa joidenkin blogien välillä :)


1 kommentti: